O nama

TEHNOVAR obrt za proizvodnju proizvoda od metala.
Vlasnik: Petar Fresl
Sjedište: Rude 112, 10430 Samobor.

Specijelizirali smo se za proizvodju i usluge, metalne i inox galanterije! Prioritet u proizvodnji su nam ražnjevi za pečenje. Kod nas možete pronaći apsolutno sve što se tiče ražnjeva i opreme. Tu su 3 vrste pogona za ražanj, kompleti za pečenje u kaminu ili na stalcima, ražanj za pečenje janjaca ili piceka, držaći za montiranje životinje, tu su ražanj na baterije i pečenjare/kučice sa više ražnjeva!

Uz kompletnu ponudu ražnjeva, nudimo i dodatan pribor za Vaš kamin, sve vrste roštilja koje izrađujemo na mjeru, peka, kotlića za fiš, kotlovina, škare za sječenje pečenja, tacne za mast pa i pribor za čišćenje i održavanje kamina!
Uz proizvodnju ražnjeva, tu je i proizvodnja unikatnih inox bačvica od 5 do 40 litara svih kombinacija, na inox ili drvenim stalcima ili na tri noge sa poklopcem i plovkom!

Specijalizirani smo za izradu kvalitetnih roštilja za ugostiteljstvo, za zahtjeve uvjete, svaki detalj prema želji kupca. Šamotirano ložište, sa kotačima i svim vrstama dodatnih opcija, najmanji je problem.

Kroz proizvodnju vršimo i razne usluge svih vrsta zavarivanja, poliranja, tokarenja, piganja, štancanja, rezanja, konstruiranja i ostalog potrebnog posla.

Trenutno zapošljavamo 6 radnika + vlasnik!

Radionica je opremnljena svim potrebnim strojevima, alatima i uređajima za ozbiljnu proizvodnju!

Usko surađujemo sa srodnim obrtom Fresl iz Ruda. Oni proizvode kotlove za rakiju, kotlove za kuhanje, kotlovine, peke, ugostiteljski program i opčenitu metalnu i inox galanteriju. Njihove proizvode također možete vidjeti u našoj trgovini.

Od 01.02.2015 smo aktivni na novoj lokaciji u Rudama na broju 112, uz županijsku cestu Samobor – Plešivica – Jastrebarsko!

Na novih 110 m2 proizvodnog prostora, 25 m2 skladišnog prostora i 30 m2 prodajnog prostora preselili smo kompletnu proizvodnju i prodaju. Na našem prodajnom mjestu možete uživo razgledati naše proizvode, naručiti izradu, dogovoriti sve detalje i odmah kupiti većinu raspoloživih proizvoda! Sa novim prostorom omogućeno je i plaćanje sa odgodom American Express karticom do 6 rata. Osim plaćanja odgodom, sve artikle možete platiti i drugim karticama Visa, Master Card ili Maestro a osim kartičnog plaćanja tu su i standardni načini plaćanja virmanom i gotovinom!

Petar Fresl