naši proizvodi

Kompleti za ražanj svih dimenzija i modela, pečenjare sa 3 i više ražnjeva, dodatne tacne, škare za meso, roštilji za domačinstvo i ugostiteljstvo, peke, kotlovine, stalci za pršut, inox bačvice sa gravurama, mješalice za ajvar, i novi proizvodi kao što su kante za smeće nekoliko modela i stalci za bicikle.

tehnovar kroz slike

Kako izgleda naša radionica, proizvodi u izradi, radni okoliš i slično. Više detalja o nama, našoj lokaciji i povjesti pronađite na link O nama. Priča je vrlo zanimljiva i dinamična, slobodno nam pošaljite svoj komentar ili preporuku.

proizvodi u akciji

Najbolji dio naše proizvodnje je vidjeti kako se koristi neki od proizvoda. Od tradicijskog pripremanja roštilja, kotlovine, peke i slično, meni osobno je najljepše vidjeti janje na ražnju, sočno i ukusno. Svatko prema svom guštu u ovoj galeriji može pronaći neki od svojih favorita!

vaše slike

Svaki zadovoljan kupac nas nagradi ponekom slikom pečenja, ugrađenog proizvoda ili slično. Neke slike od te bogate galerije su na ovoj stranici pa pogledajte. Jednog dana možda i sami pošaljete poneku sliku jer ćete proizvodom biti sigurno zadovoljni.