Roštilj po mjeri

[recaptcha]

Najtraženiji proizvod je “ražanj po mjeri”.

Prema Vašem postojećem kaminu, izrađujemo odgovarajući komplet za ražanj, sa motorom, nosačem (osovinom), cijevi za ražanj odgovarajuće duljine te ostale dodatne opreme!

Vaš zadatak je jedino, izmjeriti unutarnju širinu ložišta (A) i debljinu zida (B) i javiti nam dimenzije na bilo koji način, e-mailom, faxom, telefonom, mobitelom a može i sms-om. Te Vam u najkraćem roku odgovaramo sa ponudom, cijenom, rok izrade i način isporuke.

INFORMACIJE O CIJENI IZRADE

* RAŽANJ ZA KAMIN – MALI = 1300 KN (šifra proizvoda – 1000)
– Planetarni motor, adapter, kleme, nosač za zid do 15 cm, ražanj za ložište do 150 cm, komplet držaća, naslon za vrh ražnja željezni… VIDI PROIZVOD

* RAŽANJ ZA KAMIN- VELIKI = 1400 KN (šifra proizvoda – 1001)
– Planetarni motor, adapter, kleme, nosač za zid preko 15 cm, ražanj za ložište preko 150 cm, komplet držaća, naslon za vrh ražnja željezni… VIDI PROIZVOD

* RAŽANJ ZA KAMIN- INOX = 1600 KN (šifra proizvoda – 1002)
– Planetarni motor, adapter, kleme, inox nosač za zid (sve dimenzije), ražanj za ložište (sve dimenzije), komplet držaća, inox naslon za vrh ražnja sa kotačima… VIDI PROIZVOD

* RAŽANJ ZA KAMIN- DUPLI = 2200 KN (šifra proizvoda – 1003)
– Planetarni motor, adapter, kleme, nosač za zid do 15 cm, ražanj za ložište do 150 cm, komplet držaća, naslon za vrh ražnja željezni… VIDI PROIZVOD

UPUTE SLIKA

Kolektivni godišnji odmor

Poštovani kupci,

Odlukom vlade RH i donesenim mjerama Civilne zaštite u slućaju sa virusom COVID-19 ovim putem Vas želimo informirati o načinu rada našeg obrta u navedenoj situaciji.

Proizvodnja će raditi normalno – uz striktno pridažavanje mjera unutar proizvodnje, propisanih odlukom vlade. Detalji se odnose na radnike u proizvodnji koji su informirani na propisan način.

Prodaja će raditi normalno – uz striktno pridržavanje mjera propisanih odlukom vlade a odnose se na način ulaska u prostor gdje je dozvoljen ulazak samo jednoj osobi uz obaveznu uporabu dezinfekcijskih sredstava na ulazu u prodaju. Ulaz u proizvodni prostor je zabranjen. Propisan je i razmak između osoba od 2 metra.

Radno vrijeme ostaje isto, od 8-16 sati radnim danom, subote, nedjelje, praznici – zatvoreno.

Način naručivanja naših proizvoda ostaje isti ali preporućujemo naručivanje preko web-shopa, telefonskim pozivom ili preko emaila.

Način isporuke u slućaju osobnog dolaska po narućene proizvode ostaje kako je navedeno u načinu dolaska u prodajni salon uz obavezno pridržavanje navedenih mjera.

Način isporuke kurirskim službama – i dalje funkcionira. Možda su kašnjenja učestalija pa molim za razumijevanje.

Do promjena u kompletnoj situaciji sa navedenim virusom vrijede navedene mjere.

I dalje Vam preporučamo što češće i učestalije boravljenje u prorodi, na otvorenom  uz laganu vatricu, dim, meso na roštilju ili ražnju. I ne zaboravite, 2 metra je propisani razmak izeđu ljudi ali nije propisani razmak od roštilja :)

Ostanite pozitivni i zdravi

Tehnovar team

Vlasnik: Petar Fresl