our products

Kompleti za ražanj svih dimenzija i modela, pečenjare sa 3 i više ražnjeva, dodatne tacne, škare za meso, roštilji za domačinstvo i ugostiteljstvo, peke, kotlovine, stalci za pršut, inox bačvice sa gravurama, mješalice za ajvar, i novi proizvodi kao što su kante za smeće nekoliko modela i stalci za bicikle.

tehnovar through pictures

Kako izgleda naša radionica, proizvodi u izradi, radni okoliš i slično. Više detalja o nama, našoj lokaciji i povjesti pronađite na link O nama. Priča je vrlo zanimljiva i dinamična, slobodno nam pošaljite svoj komentar ili preporuku.

our products in action

Najbolji dio naše proizvodnje je vidjeti kako se koristi neki od proizvoda. Od tradicijskog pripremanja roštilja, kotlovine, peke i slično, meni osobno je najljepše vidjeti janje na ražnju, sočno i ukusno. Svatko prema svom guštu u ovoj galeriji može pronaći neki od svojih favorita!

your pictures

Svaki zadovoljan kupac nas nagradi ponekom slikom pečenja, ugrađenog proizvoda ili slično. Neke slike od te bogate galerije su na ovoj stranici pa pogledajte. Jednog dana možda i sami pošaljete poneku sliku jer ćete proizvodom biti sigurno zadovoljni.

Kolektivni godišnji odmor

Poštovani kupci,

Odlukom vlade RH i donesenim mjerama Civilne zaštite u slućaju sa virusom COVID-19 ovim putem Vas želimo informirati o načinu rada našeg obrta u navedenoj situaciji.

Proizvodnja će raditi normalno – uz striktno pridažavanje mjera unutar proizvodnje, propisanih odlukom vlade. Detalji se odnose na radnike u proizvodnji koji su informirani na propisan način.

Prodaja će raditi normalno – uz striktno pridržavanje mjera propisanih odlukom vlade a odnose se na način ulaska u prostor gdje je dozvoljen ulazak samo jednoj osobi uz obaveznu uporabu dezinfekcijskih sredstava na ulazu u prodaju. Ulaz u proizvodni prostor je zabranjen. Propisan je i razmak između osoba od 2 metra.

Radno vrijeme ostaje isto, od 8-16 sati radnim danom, subote, nedjelje, praznici – zatvoreno.

Način naručivanja naših proizvoda ostaje isti ali preporućujemo naručivanje preko web-shopa, telefonskim pozivom ili preko emaila.

Način isporuke u slućaju osobnog dolaska po narućene proizvode ostaje kako je navedeno u načinu dolaska u prodajni salon uz obavezno pridržavanje navedenih mjera.

Način isporuke kurirskim službama – i dalje funkcionira. Možda su kašnjenja učestalija pa molim za razumijevanje.

Do promjena u kompletnoj situaciji sa navedenim virusom vrijede navedene mjere.

I dalje Vam preporučamo što češće i učestalije boravljenje u prorodi, na otvorenom  uz laganu vatricu, dim, meso na roštilju ili ražnju. I ne zaboravite, 2 metra je propisani razmak izeđu ljudi ali nije propisani razmak od roštilja :)

Ostanite pozitivni i zdravi

Tehnovar team

Vlasnik: Petar Fresl